Buna seara,
Va cer sfatul in urmatoare situatie.
Saptamana trecuta joi, in urma unor analize, am fost diagnosticat de catre un laborator medical ca purtator de virusul B, hepatita B, testul fiind unul pozitiv.
Neavand incredere, sau ca sa ma linistesc mai bine zis,azi am refacut acelasi test la un alt laborator de analize medicale, renumit, si surpriza ... testul negativ, personalul de la laborator ama asigurat ca testul e 100% si ca isi asuma responsabilitatea (chiar doctorita de laborator mi-a spus).
Am revenit cu buletinul de analiza, cel negativ, la primul laborator unde am cerut niste explicatii pt ceea ce sa intamplat, raspunsul fiind unul stupid, citez " posibil ca testul de laborator sa nu fi fost bun" dupa care ma rugat sa ii dau voie sa recolteze din nou sange pt. O alta analiza, bineinteles nu am acceptat....insa dupa cateva ore ma suna doamna dr. Ca a refacut testul de doua ori si au iesit negative si sa stau linistit.
Problema este in felul urmator, eu de joi pana azi, nu am fost bun de nimic, ma intreb ce ar fi fost daca nu as fii refacut testul....m-as fi tratat pt ceva ce nu am.
As dorii sa ma sfatuiti ce as putea face pentru a nu se mai intampla asa ceva plus ca sa nu scape cu basma curata dupa ce 4 zile am fost total distrus pshic ca am un virus ....contagios.
As putea actiona in instanta laboratorul respectiv?
Multumesc pt. Rabdare si anticipat pt ajutor.