buna,am si eu o antrebare:acum 3 ani am fost diagnosticata cu hepatita c,saptamana trecuta am facut un test de viremie,care este negativ ,adica nu s-au detectat urme de hepatita,precizez ca an acesti 3 ani am fost luna de luna la acelasi doctor la analize si mereu ami spunea ca sant purtatoare de hepatita c,daca eu nu am virusul,anseamna ca an anii astia cat am stat cu stress si frica,doctorul habar nu avea ce vorbeste?ce pot sa fac an cazul acesta?
Pe ce baza ati fost diagnosticata cu acest tip de hepatita? De ce nu ati facut anlizele prima data cand ati fost diagnosticata si ati hotarat sa lr faceti numai acum dupa 3 ani ?
Va recomand sa mai repetati odata acest test dar la un alt cabinet .
analizele la sange le-am facut an fiecare luna timp de 3 ani,acum mi-am facut testul de viremie deoarece vroiam sa-mi depun dosarul pentru tratament,testul de viremie cred ca trebuia sal fac de la anceput,dar eu nu stiam si medicul nu mi-a recomandat sa-l fac pana acum cand era obligatoriu sa-l am facut,oricum o sa-l mai repet saptamana asta care vine ca sa fiu sigura.pana acum nu m-am dus la alta clinica deoarece acest medic este bun si am avut ancredere an el.
Am rugamintea, stimata doamna, sa precizati care sunt intrebarile dvs., pentru ca topicul sa fie mutat, daca este cazul, in forumul potrivit. Multumesc!