avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Mentiune in carnetul de munca privind perioada de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Mentiune in carnetul de munca privind perioada de lucru in grupa a 2-a de munca

Daca o persoana a lucrat 20 de ani in grupa a 2-a de munca iar aceasta perioada este mentionata in cartea de munca de catre societatea in care a lucrat (de catre serv. resurse umane cu stampila si semnatura)mai este necesara si o adeverinta eliberata de aceeasi societate(intreprindere)care sa ateste acest lucru?
Multumim!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 09:40, 20 Ianuarie 2015
Dacă perioada este menționată în carnetul de muncă, nu mai este necesară adeverința. Carnetul de muncă este documentul principal care reflectă activitatea și veniturile unei persoane. Adeverințele se emit în cazuri speciale, când s-a omis efectuarea unor înregistrări în carnet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine face inscrierile in carnet pentru insp. de resurse umane? ginutz_a ginutz_a Buna ziua, Sunt inspector de resurse umane la o firma si sunt si angajat in acelasi timp. Am si eu o intrebare:cine trebuie sa faca inscrierile in carnetul ... (vezi toată discuția)
Adeverinta itm ifrimcristina ifrimcristina La ITM mai nou se cere o adeverinta in care sa se scrie exact ceea ce se scrie in cartea de munca, cum se poate renunta la aceasta adevrinta. Am inteles de la ... (vezi toată discuția)