O cunoștiință a lucrat pe perioada armatei într-o întreprindere minieră. Perioada respectivă începe din 1982 și are o durată de aproape 18 luni. La vremea respectivă i-a fost eliberată o adeverință de către Ministerul Apărării Naționale în care este specificată perioadă de muncă cât și grupa (grupa I de muncă).
Persoana respectivă a aflat recent că s-a omis trecerea în cartea de muncă a perioadei și a grupei de muncă de atunci, și nu poate folosi datele acestea pentru completarea dosarului de pensie. A fost recent la centrul militar de care a aparținut și i-a fost dată o adeverință care confirmă perioada și grupa de muncă de atunci.
Întrebarea este următoarea: ce demers trebuie făcut astfel încât perioada respectivă să poată fi trecută în cartea de muncă și astfel să fie folosită în completarea dosarului de pensie?
Armata se trece in cm
lise
Buna ziua .in anul 1989 cand am terminat scoala profesionala am reusit ca sa imi fac somaj. dupa ce am terminat somajul dupa vreo 5 lunii am mers in armata.da ... (vezi toată discuția)