avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... armata se trece in cm
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

armata se trece in cm

Buna ziua .in anul 1989 cand am terminat scoala profesionala am reusit ca sa imi fac somaj. dupa ce am terminat somajul dupa vreo 5 lunii am mers in armata.da ca nu am avut carte de munca la vremea respectica acum pot ca sa mi se treaca in cartea de munca si somajul respectiv si armata?si ce trebuie sa fac ca sa se stie in cm?Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 21:35, 14 Martie 2010
Pentru efectuarea stagiului militar vi se elibereaza o adeverinta de catre Centrul Militar Teritorial , adeverinta de care se va tine cont la pensionare pentru stabilirea vechimii in munca.B-)
Perioada de somaj vi se trece in cartea de munca, mergeti la ITM cu carnetul de somer si vi se inregistreaza retroactiv, fara probleme.
Da dar eu nu mai am carnetul de somaj.atunci ce ma sfatuiti sa fac?
Si unde trebuie sa merg dupa adeverinta deoare ce eu am livretul militar.si cu acela nu se poate trece i cm?
Livretul militar este foarte bun deoarece atesta faptul ca ati efectuat stagiul militar si arata perioada de timp cat ati fost inrolat in armata!
=D>

Alte discuții în legătură

Vechime in cartea de munca maarkyM maarkyM buna ziua, va rog sa-mi spuneti(confirmati) daca perioada de somaj (de acum 14 ani) si stagiul militar se trec in cartea de munca ,pt vechime. va multumesc. (vezi toată discuția)
Menþiuni în cartea de muncã ionica69 ionica69 Bună ziua, Cui trebuie să se adreseze persoana pentru a solicita înscrierea în cartea de muncă a menţiunii privind perioada efectuării stagiului ... (vezi toată discuția)
Stagiu de cotizare la bugetul asigurarilor sociale neo21 neo21 Am terminat armata in 1994 iar cartea de munca o am din 1995; de atunci si pana acum niciunul dintre angajatorii la care am lucrat nu a comunicat casei de de ... (vezi toată discuția)