avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1069 soluții astăzi

Mâine, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Locul de munca s-a desfiintat si beneficiez de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Locul de munca s-a desfiintat si beneficiez de indemnizatie de cresterea copilului, ce fac in acest caz?

Pot lua somaj daca sunt in indemnizatia de crestere a copilului in conditiile in care locul meu de munca s-a desfintat sau voi putea beneficia de salarii compensatorii?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:29, 20 Ianuarie 2015
Care este motivul desfiintarii ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diminuare salariu dupa intoarcerea din concediu de crestere copil marif marif La intoarcerea din CIC postul a fost desfintat, dar s-a facut o alta propunere. Postul propus este sub cel avut initial, deci si salariul de incadrare este ... (vezi toată discuția)
Incetarea lucrului datorita nasterii paun anton paun anton VA SALUT Am lucrat 10 (zece) luni la o societate si am incetat activitatea datorita desfiintarii locului de munca. In momentul actual sunt ... (vezi toată discuția)
Disponibilizare dupa cic ada_73 ada_73 Avand in vedere ca in ianuarie 2012 mi se termina CIC si ca de la fostul loc de munca mi se transmite ca ,,postul meu a fost ocupat'', as dori sa stiu ce ... (vezi toată discuția)