avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Redeschidere firma cu activitate suspendata
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Redeschidere firma cu activitate suspendata

Am o firma ce a fost suspendata pe o perioada de 3 ani .(octombrie 2011-octombrie 2014)
Aceasta firma nu a fost redeschisa
Care sunt pasii de urmat in aceasta situatie ?

Cel mai recent răspuns: Costy S , Alte profesii 16:42, 22 Ianuarie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Pt. reluarea activitatii trebuie sa pregatiti dosarul pt ORC cu urmatoarele documente:
- cererea de inregistrare;
- declaratia-tip pe proprie raspundere privind autorizarea functionarii;
- certificatele constatatoare emise in baza declaratiei tip depuse la ORC la momentul suspendarii activitatii;
- hotararea AGA/decizia asociatului unic. In aceasta hotarare se prevede reluarea activitatii si data de la care se va intampla acest lucru;
- imputernicirea autentica, avocatiala sau delegatia pentru persoanele desemnate sa indeplineasca formalitatile legale;
- Taxe

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activare firma la anaf si onrc Cristina Vasile Cristina Vasile O firma a fost declarata inactiva de catre ANAF si ONRC in anul 2009. Care sunt pasii ce trebuie urmati pentru activarea firmei dpdv fiscal si ... (vezi toată discuția)
Redeschidere societate comerciala tudor dan serban tudor dan serban As dori sa reactivez o societate comerciala pe care am suspendat-o in urma cu un an.Care sunt pasii ce trebuiesc urmati? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Cedare firma-rog ajutor bialuca1978 bialuca1978 am o firma cu activitatea suspendata si o cunostinta mi-a propus sa i-o cedez ce acte ar trebui sa semnez pentru a nu avea probleme pe viitor (procese ... (vezi toată discuția)