avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Trecere PFA sistem norma de venit - sistem real
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Trecere PFA sistem norma de venit - sistem real

Buna ziua,

Cum se procedeza pentru a trece un PFA de la impozitare norma de venit la impozitare in sistem real?

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Pot trece oricand de la norma de venit la sistem real? blagateodora blagateodora Bună ziua! Am infiintat un PFA in mai 2020 impozitat in sistemul de norma de venit. Pot trece oricand de la norma de venit la sistem real? Stiu ca in ... (vezi toată discuția)
Trecere la regim de impozitare bazata pe norma de venit dpacks dpacks Buna ziua, am un PFA cu impozitare in regim real, deschis in 2018 in aprilie, deci activitate de 9 luni, si as dori sa trec la impozitare bazata pe norma de ... (vezi toată discuția)
Trecere la norma de venit shnex shnex Buna ziua! Am o intrebare... : am pfa si sunt la venit real. La sfarsitul anului am fost la finante si mi s-a spus ca daca depasesc norma impusa zonei in care ... (vezi toată discuția)