avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1230 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Obligativitate trecere de la impozit pe profit la ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Obligativitate trecere de la impozit pe profit la impozit pe venit?

Buna ziua,

Am o intrebare o societate comerciala in 2013 a avut cifra de afacere mai mare de 65000 euro si a fost platitoare de impozit pe profit. In 2014 societatea a realizat o cifra de afaceri de 32000euro, sunt obligat sa trec de la impozit pe profit la impozit pe venit(microintreprindere). Daca da ce anume trebuie sa fac declar - trebuie sa depun 392?, 010? sau ce anume trebuie sa fac.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Elis Ismail , Contabil 13:51, 23 Ianuarie 2015
Buna ziua!
Treceti de la impozit pe profit la cel pe venit si se completeaza declaratia 010.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Microintreprindere - venituri din consultanta irinuka2005 irinuka2005 Buna ziua Ma puteti ajuta va rog cu o informatie va rog? Microintreprindere ce desfasoara activitati de consultanta .Cum imi calculeaz acei 20% pt a ... (vezi toată discuția)
Impozit pe profit sau impozit venit microintreprindere abaflor98 abaflor98 Un SRL care in 2011 a optat pentru impozit pe profit are la 31.12.2012 cifra de afaceri mai mica de 65000eur. Daca in anul 2013 realizeaza o cifra de afaceri ... (vezi toată discuția)
Declaratie 010 -un sfat, va rog! Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua! Am depus 010 crezand ca am CA sub 65.000 Eur insa nu vreau prin optiune sa fiu platitoare de impozit pe venit, vreau sa raman in continuare pe ... (vezi toată discuția)