avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... lpoteca pe contract de creditare închis
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

lpoteca pe contract de creditare închis

Prin anii 90, am luat un împrumut de la o bancă (acea bancă nu mai funcționează) cu garanție apartamentul în care locuiam. Împrumutul a fost achitat și am crezut că ipoteca s-a anulat de la sine. Acum, când vreau să fac intabularea apartamentului văd că respectiva bancă desființată este încă deținătoare de ipotecă asupra apartamentului. Cum pot anula această situație? Menționez că nu mai am nicio chitanță sau copie al vechiului contract de împrumut.
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 14:17, 25 Ianuarie 2015
Vedeti cine a preluat banca si adresati-va acelei banci.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare un apartament vandut se poate? MARAZZI MARAZZI am imprumutat un credit in 2007 ptr nevoi personale., specific , ca n 2005 aveam ipoteca pe casa mea de catre mama mea, in 2009 am pasarit tara si nu am ... (vezi toată discuția)
Cum se pot plăti datorii către bănci care au dat faliment? AlexandraB. AlexandraB. Încercăm să vindem un apartament unei familii care vrea să-l cumpere prin intermediul băncii. Familia respectivă a încercat să depună dosarul însă ... (vezi toată discuția)
Ipoteca fara dovezi de la banca... 123321 123321 Revin cu o problema mai veche. Buna tuturor! In 1993 , tatal meu avand o mica firma, a facut la BCR un contract de imprumut pe termen scurt(1 an) pentru ... (vezi toată discuția)