avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Impozit constr.speciale
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Impozit constr.speciale

Buna ziua,

As dori o parere despre speta urmatoare:
Am un teren in concesiune (pe pers. fizica) pe care firma mea a facut o modernizare de genul canalizare ape menajere si imprejmuire teren si care a fost inregistrata in contab. firmei pe cont 212 cu o valoare destul de mare. Intrebarea e : declar impozit pe aceasta "constructie speciala" ? (care e a firmei, dar pe terenul Primariei?).

Multumesc

Alte discuții în legătură

Impozit pe constructii speciale 2014 camicami camicami Sediul un o societate isi desfasoara activitatea ,in baza unui contract de comodat,este proprietatea asociatului,persoana fizica. In patrimoniul societatii nu ... (vezi toată discuția)
Lichidare firma cu active un teren cu constructii toby_maht toby_maht Buna ziua! Avem o firma, SRL< cu activitate suspendata, firma nu are niciun fel de datorii la bugetul de stat sau fata de alte persoane, ca active avem un ... (vezi toată discuția)
Investitii rodia rodia Am [b]doua spete[/b] si le multumesc celor care au timpul necesar sa ma ajute. [b]1.[/b]La un spatiu(apartamentul administratorului) unde este sediul social ... (vezi toată discuția)