am concesionat in 2007 un contract de concesiune de 1000m2 pe care am construit in 2010 o casa unde locuiesc .
S-a stabilit o redeventa de 2440 ron anual .
Am ajuns in 2015 si am aflat de la primarie ca avem o datorie catre ei de 23000ron datorii concesiune din 2007-2014 .
In acesti ani nu am primit nici o hartie de la primarie pentru datorii iar in contract scrie ca daca nu se construieste pe teren nimc in 2 ani ti-l ia inapoi !
Nu mi l-au luat dar nici instiintare nu am primit plus ca in Decembrie 2014 s-a marit redeventa fara acordul partilor cum scrie in contract dar nici nu am fost anuntati de mariere si uite asa de la 2440/an am ajuns la 3220/an .
Intrebarea mea este daca se poate apica legea prescriptiei datoriei si daca as avea vre-o sansa in instanta.
Problema este ca tot in Decembrie 2014 aceste concesiuni s-au scos la vanzare si nu pot sa-l cumpar pana nu platesc datoria asta in cazul in care nu se aplica aceasta lege sau vre-o alta .
Azi am fost si am platit prin transfer bancar redeventa dar conform contractului pe ultimii 3 ani 2012 2013 2014 iar restul se poate prescrie ?Am vre-o sansa ?
Ma poate ajuta cineva ?
In legatura cu contractual meu de concesiune nu am rezolvat nimic trebuie sa dau in judecata primaria daca e cineva din Buzau pentru a ma reprezenta la proces .
Concesiune
Ungureanu E
Bună ziua! Eu și soțul am concesionat un teren de la primărie pt a ne construi o casa. Am întâmpinat câteva dificultăți cu avizele și autorizațiile ... (vezi toată discuția)