avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... legea 17/2014
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

legea 17/2014

Am in curs de vanzare un teren de 5000 mp extravilan.Am urmat toti pasii pt oferta de preemtiune si dupa ce terenul a fost declarat liber pt. vanzare,am incheiat un antecontract de vanzare cumparare.Se poate finaliza cumpararea in termen mai mare de 6 luni(am inteles ca dupa 6 luni se prescrie oferta)?
Cel mai recent răspuns: stefi9 , utilizator 22:08, 20 Ianuarie 2015
oferta a fost facuta si a fost acceptata (antecontr de v/c e promisiune bilaterala de a vinde/cumpara); oferta nu mai e valabila pt alte pers d m c a fost acceptata;
da, puteti ‘definitiva’ contr si mai tarziu de 6 luni
Ultima modificare: Marți, 20 Ianuarie 2015
ContSters327136, utilizator
Multumesc !!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antecontract - clauza de razgandire mirelamaria mirelamaria Buna ziua! intr-un antecontract ce presupune clauza de razgandire.......o razgandire pur si simplu sau implica o ,, razgandire\'\' din motive intemeiate ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren extravilan agricol.vreau sa vand un teren agricol ( extravilan agricol ) . arendatorul ... fstver fstver Vreau sa vand un teren agricol ( extravilan agricol ) . Arendatorul si-a facut uz de dreptul de preemptiune si a acceptat pretul cerut. Dupa obtinerea tuturor ... (vezi toată discuția)
Valabilitate antecontract de vanzare-cumparare alexandrubos alexandrubos Bonjour, Am si eu o nelamurire referitoare la valabilitatea unui antecontract de vanzare-cumparare, va prezint sirul evenimentelor : - bunicul meu a incheiat ... (vezi toată discuția)