avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Inregistrare contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Inregistrare contract de munca

contractul individual de munca cand se inscrie la ITM i se da alt numar?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:25, 21 Ianuarie 2015
Intre parti Angajat / Salariat i se da un numar, care se comunica online si ITMului, plus un cod unic de identificare a transmiterii on line care se da automat de sistem retur, dar care nu est eun numar al contractului de munca.
@ adriana9

Pana la 01.01.2011 , c.i.m. care se inregistrau la ITM primeau un numar de inregistrare de la inspectorii care le primeau.

Incepand cu data de 01.01.2011 nu se mai inregistreaza la inspectoratele teritoriale de munca, contracte individuale de munca si nu se mai depun acte privind executarea, modificarea, suspendarea si incetarea acestora. Acestea se transmit in format electronic, in registrul general de evidenta a salariatilor, conform HG nr.500/2011, modificata si completata.

Prin urmare, in prezent, angajatorul este cel care da numar de inregistrare la c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal 2010 zanu zanu Ave tuturor, Va retin atentia asupra urmatoarei probleme dorind, bineinteles un sfat. HG 37/2010 modifica HG 161/2006: “Art. 4 (1) Angajatorii au ... (vezi toată discuția)
Transmitere revisal AnnaM AnnaM Exista modificari cu privire la transmiterea revisalului? Potrivit HG 161/2006 registrul se transmite la inspectoratul teritorial de munca în format ... (vezi toată discuția)
Contractele de munca individuale Robert19 Robert19 CMI-ul nu se mai inregistreaza la itm?.. e adevarat? (vezi toată discuția)