avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Inscriere in COLEGIUL CONSILIERILOR JURIDICI
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Inscriere in COLEGIUL CONSILIERILOR JURIDICI

Buna ziua,

1. Ma pot inscrie intr-un alt colegiu al consilierilor juridici, ce nu se afla in orasul in care domiciliez?
2. Este absolut necesar, pentru a ma putea inscrie, sa am contract individual de munca cu functie de consilier juridic? Daca da, trebuie sa fie pe perioada nedeterminata?
3. Ce se intampla daca contractul este pe perioada determinata?

Multumescanticipat!
Cel mai recent răspuns: ralucapavelescu , utilizator 17:19, 11 Februarie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Am contract individual de munca pe perioada determinata. Si nu as vrea sa mai continui la ei.
Recomandati inscrierea In colegiu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consilier juridic cu cim negrila negrila buna ziua, am lucrat la un srl 2 ani incadrata in functia de consilier juridic, in prezent lucrez la un alt srl de 4 luni tot cons jur. (contract individual ... (vezi toată discuția)
Cum se ajunge consilier juridic? claudia elena claudia elena Buna ziua....Fiti draguti in anul 2007 am terminat facultatea si am dat si licenta in acelasi an....Pana in prezent nu am profesat ca nimic....Vroiam sa va ... (vezi toată discuția)
Cosilier juridic - pot sa ma inscriu in ccj? simona27 simona27 Am absolvit Facultatea de Drept acum doi ani, si m-am angajat la o firma ca jurist , neavand indrumator . As dori sa ma inscriu ca consilier juridic stagiar ... (vezi toată discuția)