am obtinut o hotarare jud. irevocabila si definitiva privind un prejudiciu de 11000 ron si obligatia paratilor de a repara acoperisul pe care l-au mansardat fara autorizatie s-au de al readuce la starea initiala [ sa obtina acordul colocatarilor pentru autorizatie] paratii nu au luat nici o masura in acest sens si nici nu au raspuns la citatiile executorului judecatoresc de a achita prejudiciul si a purcede la reparatia acoperisului. aici sau produs evenimente grave cu distrugeri si victima toate au fost consemnate de politia locala care ia amendat paratii facand contestatie dar au pierdut procesul. dupa aceste incidente de pe intreg anul 2011-2012-2013 si in prezent avem probleme,paratii nu au invatat nimic din nenorocirile produse si au construit tot fara autorizatie in alta locatie[ un restaurant din constanta unde au murit 3 persoane ] procedura executorie este suspendata de catre p.i.c.c j am luptat 3 ani in instanta si cu autoritatile sa dovedesc cauza acestor distrugeri si victima si in final am reusit numai in instanta civila. am fost chemat la p.i.c.c.j sa depun toate plangerile si probele din aceasta cauza si am aratat ca incontinuare santem in pericol iminent cum sa constatat si in expertiza judecatoreasca. paratii au sechestru asigurator si nu mai stiu ce sa fac sa pot executa prejudiciul si sa isi repare acoperisul. am facut contestatie la suspendarea provizorie a executarii dar mai departe nimeni nu se misca . unde sa ma mai adresez si ce sa fac ? primaria da din umeri,politia la fel ,inspectoratul de stat in constructii la fel si atunci se naste o intrebare de bun simt ! de ce mai apelam la judecata ?? in toata aceasta perioada toti au fost facuti sa nu vada aceasta constructie chiar m-au determinat sa renunt nu au dorit sa vada distrugerile,victima internata etc. in final am demonstrat ca am dreptate dar atat. nu am ce sa execut ca paratii au fost invatati sa schimbe conturile si folosesc conturi pe numele celor apropiati . sa fiu oare invins de un sistem corupt,orb si indiferent. recent de pe acest imobil a cazut tigla cu gheta ranind un elev ce pot face mai departe legal.
~ final discuție ~