avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua - recuperare drepturi salariale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua - recuperare drepturi salariale

Am si eu o problema am fost angajat in perioada de 27.10.2014 pana in 11.01.2015 am plecat pentru ca nu mia dat niki cel putin salariu minim pe economie nu mai vb de diurna ce as putea face am lucrat sofer profesionist pe cunintate multumesc .
Cel mai recent răspuns: cristiovidiu , utilizator 09:55, 22 Ianuarie 2015
Multumesc foarte mult .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu am primit exemplar din contract si nici banii Radufane Radufane Buna ziua,am lucrat la o firma de paza 3 luni si nu am primit exeplar la contractul de munca si nici banii,am fost la ITM si mi sa dat o foie precum au fost in ... (vezi toată discuția)
Nu mi-am primit salariul de 2 luni jumatate RaduCiprian RaduCiprian Buna seara,am lucrat la o firma si nu mi-am primit salariul de 2 luni jumatate,nu am primit nici contract de munca si mi sa dat sa semnez la angajare un ... (vezi toată discuția)
Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat ! noname4jess noname4jess Am lucrat un timp de o luna de zile la un local pe incredere , nu mi s-a incheiat un contract, patroana invocandu-mi varii motive si promitandu-mi un contract ... (vezi toată discuția)