avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutor somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutor somaj

Buna ziua, Am 2 intrebari sa va adresez si va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns pentru fiecare. 1. Sunt in somaj din 2014 si mai am de primit indemnizatie 2 luni, intrebarea este daca primesc marita aceasta indemnizatie in conditiile in care valoarea indicatorului social de referinta este de 500 lei de la 01.01.2015? 2. Dupa perioada de somaj, va rog sa-mi spuneti in ce conditii pot beneficia de ajutor social si unde sa ma adresez?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:06, 21 Ianuarie 2015
Si in 2014, valoarea indicatorului social de referinta era tot 500 lei, astfel nu are cum sa se majoreze indemnizatia de somaj.

Pentru ajutor social vedeti aceste linkuri :
[ link extern ]

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Isr elizaelena elizaelena buna seara! am inteles ca s-a marit indicatorul social de referinţă ...sotul meu beneficiaza de stimulentul de insertie. se va mari aceasta suma(500lei)? (vezi toată discuția)
Ajutor somaj i.i. Lumena Lumena buna ziua, Am o intreprinde individuala si veniturile mele sunt la limita, as dori sa stiu daca pot beneficia de ajutor de somaj deoarece am inteles ca PFA ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de ajutor social? free_your_mind free_your_mind Familia mea este formată din 4 membri, toţi adulti. 2 au pensii de cîte ~750 de lei, deci în total ~1500 de lei. Ceilalţi 2 nu muncesc. Avem un teren de ... (vezi toată discuția)