avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Accident rutier(vatamare corporala)
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Accident rutier(vatamare corporala)

Am relatat cu cateva zile inainte ce am patit , acum eu ma confrunt cu alta problema:
- as dori sa ajung la o intelegere din partea mea cu soferul intrebarea este daca ii sun si le spun sa stabilim o intalnire in care sa ajungem la un acord pntru a numai ajunge prin tribunale si tot restul, proces civil...... ....ma poate baga la santaj??
- mentionez ca soferul nu m-a contactat pana acum ..... e bine sa il contactez eu?
-eu deja am facut niste pasii care i-am primit aici pe forum...am fost la I.M.L , urmeaza sa depun cererea prealabila de urmarire penala asta dupa ce sunt in posesia certificatului medico-legal.
- eu sa imi fac remersul pana la capat?adica sa depun palngerea penala... si daca ajung cu ei la o intelegere sa o retrag.... am inteles ca 60 de zile de la accident pot depune cererea...? sau e mai mic termenul...???tin sa mentionez ca nu am ajuns inca la URDISTE sa depun declaratia cum s-a intamplat accidentul...e vre` un termen si pentru aceasta declaratie?
Astept un raspuns de la dvs, dupa cum am relatat nu imi permit un avocat , asa ca voi incerca sa imi caut singur dreptatea folosindu-ma de datele dumneavoastra , a consilierilor , avovatiilor si celorlaltii forumistii~!
Cel mai recent răspuns: Mihaela Hornea , Avocat 20:29, 9 Iunie 2009
Buna ziua,
In maxim 60 de zile de la accident depuneti plangerea la politie insotita de certificatul medico-legal.
Ca ulterior veti ajunge la o intelegere cu soferul se poate, insa nu renuntati la termenul stabilit de lege ca altfel e prea tarziu. Lasati-l pe el sa va contacteze...e interesul lui.
In functie de cate zile de ingrijiri medicale aveti....va avea mai mare interesul sa va contacteze.
Cu stima,
av. Mihaela Hornea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier pe trecerea de pietoni cornel_babus cornel_babus buna ziua am si eu o intrebare in legatura cu un accident rutier pe o trcere de pietoni soldat cu vatamare corporala grava\"asa scrie in anexa 2 \"dar inca ... (vezi toată discuția)
Notar, mediator sau politie in caz de accident de circulatie? ngs ngs buna ziua...am stat..am citit..am sunt..si am auzit \\"n+1\'\' pareri. exista speta: accident rutier pe trecere de pietoni, victima ranita usor, nicio zi de ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu victime ContSters390659 ContSters390659 Am fost victima unui accident rutier nedeclarat , pe trecerea de pietoni. am incheiat o intelegere verbala care nu a fost respectata. pot face plangere la 10 ... (vezi toată discuția)