avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cost autorizatie constructie hazna
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cost autorizatie constructie hazna

Buna seara.Va rog sa ma ajutati cu un raspuns legat de costul unei autorizatii de constructie pentru o hazna de 2.5L pe 2.5l ,facuta din beton.Mi s-a spus un pret la 400 lei,adica cat am platit si pt casa,ceea ce mi se pare foarte mult.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: IONICA VADUVA , utilizator 09:11, 26 Ianuarie 2015
Intr-o economie libera, fiecare cere cat vrea. Cumparatorul decide daca plateste.
Cred ca discutia nu se pune pe costul manoperei ci pe costul autorizatiei!?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul pret manopera - licitatie mada_ladybird mada_ladybird Cum se calculeaza pretul manoperei pentru licitatie in domeniul constructiilor? Se tine cont de media data, pe domeniu de activitate, de Institutul National de ... (vezi toată discuția)
Tva pt piese la repararea unei masini? dorotheea dorotheea Doresc sa schimb unele piese la masina. Service.ul auto respectiv, imi solicita tva, pt piesele, achizitionate de la un furnizor, piese care contin tva. Deci ... (vezi toată discuția)
Produs defect în garanție - cine plătește costurile montarii produsului? ionutvd ionutvd Bună ziua, Lucrez la un magazin online de piese auto și avem următoarea speta: Un client a cumpărat un produs în valoare de 400 lei, iar montajul ... (vezi toată discuția)