avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Adresa catre Directia Apelor Romane
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Adresa catre Directia Apelor Romane

Buna seara,

am un teren a carui limita de hotar in spatele curtii este o fosta "garla", un fost "iaz mic", asa cum il denumesc "batranii locului", care a secat de acum mai bine de 30, 40 de ani si care acum este plin de vegetatie ( arbori, arbusti). Se poate obtine de la Directia Apelor Romane Prahova ca aceasta fasie de pamant sa fie trecuta in proprietatea mea? Ce se poate face in acest caz?

Multumesc anticipat!!!
Cel mai recent răspuns: orchid_12 , utilizator 14:11, 23 Ianuarie 2015
Daca terenul e proprietate publica , nu
Buna ziua,

multumesc pt raspunsul dvs.
Il poate obtine altineva? Consiliul local al primariei, de exemplu?
Eu din cate am citit, tot ce tine de ape - rauri, parauri, paraiase, iazuri, etc, apartin DAR, nu-i asa? Nu primariilor din localitatea respectiva.
Multumesc mult!
Week end placut!!
Ultima modificare: Vineri, 23 Ianuarie 2015
orchid_12, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot face in cazul urmator teodosie113 teodosie113 Detin un teren langa raul Dorna cu destinatia curti constructii. Am si o casa amplasata pe acest teren. Intre mine si raul Dorna exista drumul de accces al ... (vezi toată discuția)
Distanta minima fata de bloc la care se pot planta arbori/arbusti ionescu iulian ionescu iulian Locuiesc la bloc,la parter,cu vedere in spatele blocului. Cand am cumparat apartamentul,erau plantati langa apartament un arbore si doi arbusti,la o distanta ... (vezi toată discuția)
Ce legi trebuie sa respect daca vreau sa imi fac un iaz? robertsega32 robertsega32 Daca cineva doreste sa isi faca un iaz, destul de mare, pe pamantul lui, exista prevederi legale cu privire la aceasta? Ce legi ar trebui sa consulte? (vezi toată discuția)