avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... raspundere administrator in caz defalimen
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

raspundere administrator in caz defalimen

Daca sunt in somaj si vreau sa infiintez o firma la care sa fiu asociat si administrator mai am dreptul la indemnizatia de somaj,in caz ca nu ce trebuie sa fac
Ultima modificare: Marți, 22 Septembrie 2009
cristina.com, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adrian Stoica , Practician in insolventa 06:23, 10 Iunie 2009
este o chestiune care trebuie analizata in toate detaliile si ar fi bine sa va sfatuiti cu un avocat, oricum,in caz de faliment, administratorul poate raspunde cu bunurile proprii.
Ca si administrator am voie sa fac aport propriu fara sa am un conract cu firma pe care o administrez

puteti dar in caz de faliment nu o sa va mai recuperati banii !
Ce raspunderi o sa-mi revina mie ca si administrator

administratorul trebuie sa conduca activitatea societatii in conformitate cu legile in vigoare, daca insolventa este o cauza de conjunctura si nu infractionala atunci e clar ca nu va poate acuza nimeni. Reciproca este adevarata.
Referitor la onorarii, acestea sunt publice si le puteti vedea in cuprinsul sentintelor din dosarele de faliment pe site-ul tribunalului.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insolventa personala ANDREI2002 ANDREI2002 Buna seara. Imi puteti spune va rog frumos daca legea privind insolventa personala (persoana fizica) este in vigoare? Daca da atunci cum se procedeaza in ... (vezi toată discuția)
Insolventa bogzy83 bogzy83 Buna tuturor In urma cu aproximativ o luna, firma la care lucra prietena mea a intrat in insolventa si ca atare i-a fost desfacut contractul de munca, la ... (vezi toată discuția)
Sechestru pe bunurile unei societati in insolventa misu_oo1 misu_oo1 dak firma se afla in insolventa si are datorii doar catre ANAF ,se poate pune sechestru pe bunurile firmei dak aceasta se duce si achita catre ANAF fara a mai ... (vezi toată discuția)