avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Deducere sponsorizare la fiecare termen
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Deducere sponsorizare la fiecare termen

buna ziua
va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema:
-in trim 1 am sponsorizare 4000 ron, iar suma din sponsorizare ce o pot deduce este 500 ron ( cea mai mica dintre 20% impozit profit si 3 la mie din CA)
-in trim 2 sum dedusa este de 600, calculata dupa aceleasi criterii. Acum, in trim 2 scad 600 din impozit pe profit sau din 600 scad cei 500 scazuti deja in trim 1 si tin cont doar de 100?eu am scazut doar 100, dar nu mai sunt sigura ca am procedat corect
-in decl 101 ce duma se trece la dedducere?
mentionez ca fac calculul impozitului cumulat de la inceputul anului

Alte discuții în legătură

Sponsorizare reportata tacanila tacanila Buna ziua, va rog ajutati-ma sa ma dumiresc in urmatoarea problema: Am sponsorizare reportata din 2014 in val de 2500 lei. La trim I am calculat cat am ... (vezi toată discuția)
Articol referitor la sponsorizare CristiC1985 CristiC1985 Buna ziua, Imi poate explica cineva la ce se refera ultimul paragraf? \\"p) cheltuielile de sponsorizare şi/sau mecenat şi cheltuielile privind ... (vezi toată discuția)
Declaratia 710-eroare aura.radulescu aura.radulescu As avea nevoie de o lamurire, va rog. Am depus in ian 2011 o decl 710 rectif la decl 100 din iunie 2010, cu suma impoz/profit mai mare decat cea initiala. Pe ... (vezi toată discuția)