avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Venit minim garantat
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Venit minim garantat

Buna ziua, am o matusa care are 68 de ani a lucrat 5 ani sotul ei are o pensie de 990 lei ,as dori sa stiu daca se incadreaza sa primeasca venitul minim garantat ,ce conditii trebuie sa indeplineasca si unde sa se adreseze.
Multumesc ,o zi frumoasa!
Cel mai recent răspuns: valici , utilizator 11:38, 22 Ianuarie 2015
Trebuie sa se adreseze Primariei unde are domiciliu.
Tot de acolo primeste si formularele precum si ce acte trebuie sa depuna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o mătușă de 78 de ani cu handicap accentuat din copilărie, ... Marcutt Marcutt Am o mătușă de 78 de ani cu handicap accentuat din copilărie, retard mintal,a lucrat 5 ani la C.A.P,are dreptul la pensie sau indemnizație socială?,in ... (vezi toată discuția)
Pensie minima garantata nedeleax nedeleax Buna ziua. Tatal meu are o pensie de invaliditate gr.II ( schizofrenie) - decizie pensionare cu suma de 65 ron. Data intrarii in drepturi cf. deciziei de ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas vlaicu floarea vlaicu floarea Unchiul meu a decedat in 29 mai 2010 ,la 59 de ani, nu era pensionar la acea data. Matusa mea are 55 de ani si nu a fost angajata niciodata. O sa primeasca 6 ... (vezi toată discuția)