avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Este necesara infiintarea unei firme?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Este necesara infiintarea unei firme?

Buna ziua, as vrea sa deschid o mica "afacere" ce consta in printing si personalizare obiecte intr-un mic orasel din Brasov. Intrebarea mea este: trebuie sa infiintez o firma (SRL, PFA) pentru a-mi putea desfasura activitatea?Este obligatoriu acest lucru?
Cel mai recent răspuns: ContSters256771 , utilizator 11:56, 22 Ianuarie 2015
Merge si SRL si PFA
Multumesc pentru raspuns, dar este obligatoriu acest lucru?(infiintarea unei firme?)
Consider ca da mai ales pentru ca veti oferi servicii direct catre populatie si veti avea nevoie de casa de marcat. Pentru activitatea pe care intentionati sa o desfasurati trebuie sa va autorizati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, mi-ar placea sa incep o afacere cu tablouri personalizate ... EmanuelaNicoleta EmanuelaNicoleta Buna ziua, mi-ar placea sa incep o afacere cu tablouri personalizate si diverse articole din hartie personalizate, ce imi recomandati srl sau pfa, nu am curs ... (vezi toată discuția)
Srl sau ii pentru florarie? rox_ann07 rox_ann07 Doresc sa deschid o florarie, in care sa am si un raft cu articole de nunta,botez, artizanat, procurate cu factura, dar si facute de mine manual (cum ar fi ... (vezi toată discuția)
Af sau srl sorin_mypretios sorin_mypretios Poate imi raspundeti si mie,va rog,la aceasta pusa si repusa intrebare,SRL sau AF,II. Dar sa personalizam un pic. Vreau sa deschid un barulet,cu 2-3 mese de ... (vezi toată discuția)