avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită vanzarea bunurilor firmei de catre debitor inainte de ...
Discuție deschisă în Executare silită

vanzarea bunurilor firmei de catre debitor inainte de executarea silita

Buna ziua,
In urma unui proces, am castigat in instanta o suma de bani, reprezentand despagubiri datorate de fostul angajator. Intrucat nu a fost de acord sa imi plateasca suma respectiva am procedat la executarea silita, insa in momentul in care s-a pus sechestru pe autoturismul care aparea in evidente la primaria ca fiind pe firma si la inmatriculari auto la fel, administratorul firmei a venit cu o factura prin care arata ca masina a fost vanduta firmei fiicei sale in urma cu 3 luni. Cum pe firma nu mai figureaza alte bunuri..ce pot face in acest sens? Cum imi pot recupera debitul?

va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 13:17, 22 Ianuarie 2015
Trebuie sa introduceti o actiune in justitie pentu anularea contractului de vanzare cumparare, prin care vi s-au fraudat interesele.
Avand in vedere ca I l-a vandut fiicei sale, aveti toate sansele.
Puteti formula actiune revocatorie conf.art.1562 si urm .NCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe pensia unui pensionar decedat astridamel astridamel buna ziua, v-as ruga sa ne ajutati cu un raspuns: . un pensionar care a decedat de curand a avut o poprire infiintata de un executr judecatoresc , urmare unui ... (vezi toată discuția)
Vânzarea unui imobil aflat sub sechestru cik_l cik_l Buna seara, Un imobil pus sub sechestru de mine a fost vândut de către proprietar deși era înscris in cartea funciară ca nu este liber de ... (vezi toată discuția)
Mutare impozit auto de la un proprietar la altul... MaximvsTM MaximvsTM Buna ziua! Va rog sa ma sfatuiti in urmatoarea problema: In anul 2004 am achizitionat un autoturism, de capacitate cilindrica mare(3000 cm3) de la o al alta ... (vezi toată discuția)