avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Recuperare pensie intretinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Recuperare pensie intretinere

buna seara, as dori sa stiu, daca ma poate ajuta cineva , cum il pot constrange pe tatal copilului sa ii plateasca pensia de intretinere de pe 34 de luni, desi in fond si la apel tot mie mi-a dat instanta castig!? el a facut iar recurs, insa azi mi-a trimis aproximativ 10% din suma datorata insa i-am refuzat. ce se poate intampla daca nu i-am acceptat? se poate ca sa ii plateasca pensia copilului in rate daca eu nu sunt de acord? astept raspuns, multumesc.
Cel mai recent răspuns: ioana-03 , utilizator 12:57, 27 Ianuarie 2015
Mai bine acceptati. Sau duceti sentinta la executor sa ii popreasca salariul.
se poate executa silit daca merg cu sentinta la executor? intreb pt ca stiu ca ar avea masina terenuri etc
pentru a apela la executare am nevoie de toate cele trei sentinte de la fond apel si recurs?
Trebuie sa legalizati sentinta de la fond la judecatorie, daca in ea apar sumele si nu s-a schimbat nimic in apel si recurs. Daca nu, toate 3.
Mergeti cu ea/ele la executor si ii executa bunurile.
nu apar sumele in niciuna acum astept pe cea din recurs, care va fi sapt viitoare. multumesc pentru raspuns, o zi buna

Alte discuții în legătură

Sentinta judecatoreasca karmy karmy Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema. S-a dat o hotarare judecatoreacsa in data de 19 dec 2014 privind divortul meu, custodia, ... (vezi toată discuția)
Stabilire domiciliu minor andreea998 andreea998 Buna ziua!!!Am un copil de 3 ani cu fostul concubin in care in prezent suntem in proces.S-a stabilit prin ordonanta presedintiala,copilul sa ramana la mine ... (vezi toată discuția)
Recurs hotarare judecatoreasca marinela0488 marinela0488 Buna ziua. Acum cateva zile mi-a sosit acasa hotararea judecatoreasca pentru pensia alimentara a copilului...sunt reclamanta, si as avea o intrebare, ce pot ... (vezi toată discuția)