avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ce-mi trebuie pentru a infinta o Agentie de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ce-mi trebuie pentru a infinta o Agentie de Publicitate?

Pentru infintarea unei agentii de publicitate regionala si in tara in afara de codurile CAEN si firma srl pe care o am...ce-mi mai trebuie in afara de certificatul constatator al punctului de lucru ? Daca stie cineva cat ma costa (de ce capital am nevoie) ce dotare tehnica imi trebuie ... este o afacere profitabila ?
Ce ma sfatuiti , ? din ce mai pot face incasari
Ma refer la publicitate atat zonala primind anunturi platite direct la birou prin chitanta precum si prin intermediul unui minisite gratuit sau inchiriat .
Multumesc,si o seara buna va doresc!
Ultima modificare: Joi, 22 Ianuarie 2015
ContSters330987, utilizator

Alte discuții în legătură

Infiintare srl pentru mici decoratiuni manuale mimozi mimozi imi doresc sa incep o micuta afacere cu mici decoratiuni manuale ,mai ales din cele pentru nunti-marturii,cocarde,buchetele...ma intereseaza ce imi trebuie ... (vezi toată discuția)
Ajutor in alegere tip de firma Bogdan-Lucian Bogdan-Lucian Buna seara, Posibil sa mai discutat.... Impreuna cu un prieten ne-am decis sa incepem o afacere. Vrem sa facem un service pc (pe langa service vom ... (vezi toată discuția)
Garda de mediu ne impune adaugarea cod caen 3600 flor077 flor077 Va rog frumos sa ma sfatuiti in urmatoarea problema: In urma unui control de la Garda de mediu la o societate al carei profil de activitate (comert cu ... (vezi toată discuția)