Buna Seara. In urma unei discutii cu un individ care m-a abordat pe un joc online, a degenerat un conflict verbal fara injurii, doar replici legate de orgolii si alte probleme morale. Acest tip s-a enervat atat de tare incat a ajuns sa ma ameninte cu tortura prin mesaje. Voi posta cateva pasaje din discutiile cu el...din mesajele trimise de el, si as dori sa stiu daca pot lua vreo masura pentru a ma proteja. Nu cred neaparat ceea ce zice, am mai fost amenintat pe internet si am trecut peste, dar acest individ are un talent special in a o face, incat ma face sa cred asta cu adevarat.
"eu nu ti-am oferit ocazia sa alegi daca ma vei cunoaste sau nu, eu doar ti-am spus ca ne vom intalni, prietenul tau a avut ocazia sa aleaga ceva, tu nu o vei avea:) Stai linistit ca nu o sa te retin mult, cand am o problema o rezolv cat ai zice "coma":) "
"In ceea ce priveste intalnirea pe care o sa o avem eu si tu, nu esti primul "legiuitor aspru si tiran fara mila" care incepe un conflict pe net cu mine si in viata reala termina rau. Daca vrei iti dau niste numere de telefon ale unor amici de ai mei de pe net care atunci cand s-au intilnit cu mine au ramas cu urme, poti sa le ceri lor mai multe informatii despre mine. Banii repara tot, taieturi, arsuri, gauri,unghii smulse, urme de urina pe obraz, echimoze la ochi, tot! Si uite-ma ca sunt liber!"
"Crede-ma ca persoanele care au incercat cu mine pe net, si in viata reala si m-au intilnit, s-au schimbat dupa intilnirea cu mine.. pentru ca mie nu-mi place salbaticia, bataie pumni picioare, eu sunt putin mai ciudat, mie imi place chinul psihic"
Mentionez ca am ip-ul lui, este IP de Italia...individul mi l-a oferit pentru a-si intari amenintarile si de asemenea mai mi-a precizat ca are cetatenie italiana fiind de 3 ani in Italia. Cum as putea sa procedez in acest caz. Il ignor pur si simplu sau exista vreo cale legala pentru a preveni cele afirmate de acest om ?
Multumesc anticipat pentru viitoarele raspunsuri !