Buna ziua. In martie avem prima infatisare pt stabilirea domiciliului minorei la mine(mama) si pensie alimentara. Am primit intampinarea facuta de avocatul fostului concubin. Ne-am inteles aproape in toate aspectele. El si-a angajat avocat in speranta ca la stabilirea pensiei alimentare pt fiica noastra, judecatorul sa tina cont de creditele lui. Intrebarea mea este: pot cere in instnta sa-l oblige sa ridice fetita de la gradinita? El lucreaza o zi si trei este liber. Initial a spus ca este de acord sa faca acest lucru. Acum nu mai poate. Va multumesc anticipat.
Incercati sa solicitati dvs un program de vizitare pentru tatal, cu luarea copilului de la gradinita. Se poate solicita asa ceva, depinde insa si de programul tatalui si de cum doreste si el exercitarea dreptului de vizitare.
De cerut puteti cere, depinde insa cum argumentati. Depinde de ce sa ia el copilul, pentru cine ar fi asta bine... daca argumentatia nu e solida, se poate intoarce impotriva dv. in sensul ca, daca dv. argumentati ca mai sus pe timpul lui liber, el poate cere sa locuiasca la el copila ca tot are timp de ea, o ia de la gradinita, lucruri dealtfel cerute de dv.
Custodia copilului
marius245
as dori un raspuns si eu de ce fosta concubina cu care am o fetita nu ma lasa sa imi vad fetita desi ii trimit bani lunar pentru intretinerea fetitei iar cand ... (vezi toată discuția)
Domiciliu minor
Dayira
Buna ziua,
In luna ianuarie 2013 fosta sotie a parasit domiciliul conjugal si a luat-o si pe fetita noastra in varsta de 3 ani fara a ma anunta.
In luna mai ... (vezi toată discuția)