Buna ziua. In martie avem prima infatisare pt stabilirea domiciliului minorei la mine(mama) si pensie alimentara. Am primit intampinarea facuta de avocatul fostului concubin. Ne-am inteles aproape in toate aspectele. El si-a angajat avocat in speranta ca la stabilirea pensiei alimentare pt fiica noastra, judecatorul sa tina cont de creditele lui. Intrebarea mea este: pot cere in instnta sa-l oblige sa ridice fetita de la gradinita? El lucreaza o zi si trei este liber. Initial a spus ca este de acord sa faca acest lucru. Acum nu mai poate. Va multumesc anticipat.
Fostul concubin intr-o zi imi spune ca poate sa o ia de la gradinita, a doua zi nu mai poate fiindca si-a gasit un al doilea job. A treia zi isi pierde cel de-al doilea job, ca a patra zi sa fie reangajat. Domiciliul fetitei nu doreste sa fie stabilit la el. Azi poate, maine nu mai poate. Fetita, dupa ce o lua de la gradinita,o lasa la mama mea. Eu cand terminam serviciul, o luam de la ea. Nicioada in acest rastimp, nu a spus ca doreste sa o duca in parc,la plimbare sau sa stea sa se joace cu ea.Am sa vad ce pot face in acest sens.Cand am stabilit programul parental, mi-a spus ca nu doreste ca fetita sa doarma la el in cele 2 weekend-uri /luna cand ar avea acest drept.Prefera sa stea la el cateva ore. Nu doreste sa o scoata din "sfera ei de confort". Nici cand eram impreuna nu statea cu fetia. O lasa la mama si pleca. Desi nu avea un "alt job". In cele din urma, cred ca am sa angajez pe cineva care sa o scoata de la gradinita si sa o lase la mama mea. Mentionez ca aceasta, mama, se deplasaeaza mai greu. De aceea o scotea el. Altfel probabil din punctul lui de vedere era "super" sa o scoata mama de la gradinita.
Custodia copilului
marius245
as dori un raspuns si eu de ce fosta concubina cu care am o fetita nu ma lasa sa imi vad fetita desi ii trimit bani lunar pentru intretinerea fetitei iar cand ... (vezi toată discuția)
Domiciliu minor
Dayira
Buna ziua,
In luna ianuarie 2013 fosta sotie a parasit domiciliul conjugal si a luat-o si pe fetita noastra in varsta de 3 ani fara a ma anunta.
In luna mai ... (vezi toată discuția)
Program vizita
inregistratnou
Buna ziua! As dori sa aflu care este programul maxim (extins) de vizitare copil acordat de instanta? Din cate am citit, am observat cutuma cu doua weekenduri ... (vezi toată discuția)