Am o problema cu apa canal.Locuiesc la casa si de anul trecut am rezilizt contractul cu apa canal platind facturile la zi.Iar anul acesta am incheiat un alt contract incepand cu 01.05.2009.cu apometru montat.Iar acestia mi-au emis factura pe luna aprilie ne avand nici un contract semnat cu mine.Si pe luna mai fara sa vina sa citeasca apometrul si mi-au trecut ei din burta 12 metri cubi iar eu am consumat 0,2 metri cubi.Adica nici macar un singur metru.Acestia emitand factura pe luna mai si aprilie aceasta din urma fara contract.Ce as putea sa fac??#-oAceasta fiind birocratia noastra.X-( Va multumescB-)
Cititi contractul cu atentie si vedeti daca ati specificat cam cati metri cubi de apa aproximati sa consumati. Mergeti la cei cu care ati incheiat contractul si aratati-le de cand ati incheiat contractul si ca pe luna aprilie nu aveati contract cu ei .Nu stiu daca la Dmv exista cineva care vine sa citeasca apometrul sau revine in obligatia Dmv sa mergeti sa spuneti cat ati consumat.Ar trebui sa va interesati de acest lucru. In principiu o sa platiti pe luna aceasta si o sa se faca regularizarea.
Mult succes ,
Factura trebuia eliberată în baza unui contract.Dacă este aşa cum spuneţi dumneavoastră factura este nulă.Nu aţi precizat dacă aţi încheiat contractul cu aceeaşi firmă.Dacă este aceeaşi s-ar putea să fi facturat ceva din urmă.Pentru mai multe lămuriri adresaţi-vă protecţiei consumatorilor.
Apometru defect
adrianaghita
Buna seara,
am depistat ca apometrul din baie (apa calda) incepuse sa inregistreze din ce in ce mai mult intr-o luna. L-am schimbat cu unul nou, iar pe cel ... (vezi toată discuția)