avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... fise post
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

fise post

La o primarie comunala se intocmesc fise ale postului in doua exemplare una la angajat iar alta la secretar.Unde se mai depun aceste fise de post in afara de locurile enumerate.Va multumesc la cei care i-mi ve-ti raspunde.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 23:57, 13 Iunie 2009
De regula , redactarea Fişelor de post şi a Sarcinilor de serviciu se face pe suport electronic şi pe suport de hârtie în trei exemplare: câte unul pentru salariat, unul pentru şeful compartimentului şi unul pentru Compartimentul Resurse Umane .
Da redactarea lor se face in functie de regulamentul intern al fiecarei primarii
Ati scris acest topic in sectiunea "functionarii publici...". Fisele de post se intocmesc in dublu exemplar, se semneaza de catre functionarul public, de catre superiorul ierarhic direct si de catre cel care are competenta numirii in functia publica a respectivului functionar pentru care a fost intocmita fisa postului.

Un exemplar se inmaneaza functionarului public si celalalt exemplar se pastreaza in dosarul profesional al acestuia.

Consilier juridic,
Gabriela Pintea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa postului elenadragan elenadragan Lucrez intr-o institutie publica, sunt contabil cu studii medii iar fisa postului este mai incarcata decat ce a contabilului sef , nu mai spun ca in cadrul ... (vezi toată discuția)
Fișa postului marysimo marysimo Ca și consilier al unei localități pot cere o copie a fișei postului al unui angajat din primărie, ori cursurile de perfecționare urmate? (vezi toată discuția)
Fisa postului KINGA123 KINGA123 Buna Ziua, am o nelamurire privitoare la intocmirea fisei de post. Daca , in fisa postului a unei persoane figureaza ca atributie indeplinirea activitatii ... (vezi toată discuția)