Buna ziua. Am ramas fara contract pt produse alimentare deoarece furnizorul nu a mai dorit prelungirea cu 4 luni, astfel pana vom atribui prin licitatie deschisa alimentele pt tot anul, am dori sa facem o cerere de oferte pentru cantitatea de produse necesara pana la 30.04.2015 ( adica pt 2 luni) pana cand se vor incheia ctr pt tot anul, deoarece cererea de oferte are termenul mai mic . pot face licitatie deschisa dupa cererea de oferte ?
Puteti face, dar daca valoarea totala a celor 2 achizitii se incadreaza la licitatie, va incadrati la art.23 din OUG 34. Mai bine faceti o NFPA ptr. 3 luni.
eu as cumpara direct , pana in 30.000 euro iar in acest timp as demara procedura de licitatie deschisa pe care as face-o pe doi ani. Credeti ca o sa achizitionati in termenul de licitatie deschisa mai mult de 30.000 euro?
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Valoare estimata
ibitza78
Am participat la un curs organizat de ANRMAP si am fost informati ca produsele care se incadreaza in acceasi grupa CPV (adica primele 3 cifre din codul CPV) se ... (vezi toată discuția)
Act aditional
seby_red_dogg
Va rog sa ma ajutati intr-o problema...Din cauza bugetului, contractele la achizitii au fost facute pe o perioada de doar 3 luni si au expirat la sf lunii ... (vezi toată discuția)