avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Licitatie deschisa dupa cererea de oferte
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Licitatie deschisa dupa cererea de oferte

Buna ziua. Am ramas fara contract pt produse alimentare deoarece furnizorul nu a mai dorit prelungirea cu 4 luni, astfel pana vom atribui prin licitatie deschisa alimentele pt tot anul, am dori sa facem o cerere de oferte pentru cantitatea de produse necesara pana la 30.04.2015 ( adica pt 2 luni) pana cand se vor incheia ctr pt tot anul, deoarece cererea de oferte are termenul mai mic . pot face licitatie deschisa dupa cererea de oferte ?
Cel mai recent răspuns: Alexandru Canciu , Avocat 18:26, 25 Ianuarie 2015
Puteti face, dar daca valoarea totala a celor 2 achizitii se incadreaza la licitatie, va incadrati la art.23 din OUG 34. Mai bine faceti o NFPA ptr. 3 luni.
eu as cumpara direct , pana in 30.000 euro iar in acest timp as demara procedura de licitatie deschisa pe care as face-o pe doi ani. Credeti ca o sa achizitionati in termenul de licitatie deschisa mai mult de 30.000 euro?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valoare estimata ibitza78 ibitza78 Am participat la un curs organizat de ANRMAP si am fost informati ca produsele care se incadreaza in acceasi grupa CPV (adica primele 3 cifre din codul CPV) se ... (vezi toată discuția)
Act aditional seby_red_dogg seby_red_dogg Va rog sa ma ajutati intr-o problema...Din cauza bugetului, contractele la achizitii au fost facute pe o perioada de doar 3 luni si au expirat la sf lunii ... (vezi toată discuția)
Licitatie publica alimente gradinite beatrice3108 beatrice3108 Sunt administrator al unei gradinite cu program prelungit.In urma licitatiei pentru furnizare alimente,contractul a fost atribuit unei societati. Intrebarea ... (vezi toată discuția)