Am si eu intrebare am fost lamurit problema cu salariu trebuie sal dau in judecata pe fostul patron dar pot recupera banii de drum pe care iam dat din bani mei pot dovedi am biletul si am mai platit cu,cardul meu autostrazile si nu aveam banii in cont zicandumi ca imi pune banii in cont dar eu am plecat pentru ca nu mia dat salariu de 3 luni si acum am fost la banca si am pe minus 415 euro si mai am cateva bonuri de la casele de plata pe celelalte mi lea luat el pot recupera si platiile pe care leam facut multumesc .
Daca veti promova o actiune in instanta, atunci solicitati instantei obligarea fostului angajator la plata drepturilor salariale restante plus la plata sumei de ....lei reprezentand c/v decontului respectiv - taxe autostrazi, etc.
Inselaciune
Alin1521
Buna ziua .
In anul 2018 ,in urma unui anunt pe reteaua de socializare fb,am fost contactata de cateva doamne care doreau comenzi, prin intermediul meu pe ... (vezi toată discuția)
Contract de imprumut
ionmoni
buna ,va rog daca ma puteti ajuta , am muncit la un patron cateva luni bani nui luam la timp mia dat 2000 lei cu contract de anprumut nam de unde sai dau bani ... (vezi toată discuția)