avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

Buna ziua!am fost data de fostul sot in judecata pentru parasirea domiciliului conjugal.
Am si e o intrebare..in instiintarea care a venit acasa scrie,,in anul 1977 m-am casotorit cu....,,e o mare problema ca in anul si luna care a specificato la dosar eu aveam 8 luni de zile,mai precis eram un bebelus
Pot anula acest proces din cauza acestei greseli?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:16, 24 Ianuarie 2015
E vb de o eroare materiala, nu conteaza pt proces. Reiese din certificat cand v-ati casatorit. Pt ce v-a actionat in judecata de fapt ? Pt divort sau ce cere ? Faptul ca ati plecat din casa in care locuiati impreuna, nu e decat un motiv pt divort sa zicem.
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Ianuarie 2015
gi-jane2, moderator
Parasirea domiciliului,pensie alimentara si revenirea la numele de fata
Si divort, doamna ?!
Pensie alimentara pt cine ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Ianuarie 2015
gi-jane2, moderator
Nu conteaza aceasta greseala.
va puteti insa apara si sa nu dovedeasca motivele de divort daca ati putea...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o problema in legatura cu divortul gynutza_sweet gynutza_sweet sunt casatorita si am o fetita in varsta de 2 ani,nu ma mai inteleg cu sotul si il banuiesc de adulter. nu stiu ce sa fac,daca plec de la el si iau fetita cu ... (vezi toată discuția)
Parasire de domiciliu motiv pentru a se intenta divort yasemin yasemin buna seara. o sa trec direct la subiect. 1.am un prieten a carui sotie a parasit domiciliul acum cel putin 5 luni. a plecat in turcia la un cetatean turc pe ... (vezi toată discuția)
Divort, credit Maya89 Maya89 Buna seara. Doresc sa primesc lamuriri cu privire la situatia urmatoare. Doi soti au luat un credit ipotecar. Unul dintre soti este coplatitor. Sotul ... (vezi toată discuția)