avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Deconturi
Discuție deschisă în Traduceri

Deconturi

Pentru a putea fi decontate serviciile (telefonie, internet, utilitati, etc), este obligatoriu ca facturile sa fie traduse in limba romana? (pentru cei trimisi de satul roman in strainatate, si care primesc facturi in limba locala).
Unde este regrementat acest aspect?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 14:44, 27 Ianuarie 2015
Regulamentele s-au tot schimbat iar aplicarea lor depinde de fiecare institutie... Institutia care v-a solicitat serviciile va dispune in ce forma/limba/continut date se vor prezenta documentele pentru a fi acceptate la decontare.
Discutia deschisa de Dvs. va fi mutata in topicul de contabilitate pentru un eventual raspuns avizat.
L.C.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura telefon ContSters166949 ContSters166949 Pot sa deduc din impozitul datorta de un PFA, un abonament de grup pentru toti membri familiei? Precizez ca abonamentul este facut pe PFA si contine mai multe ... (vezi toată discuția)
Autorizare traducator engleza si italiana iota_mihai iota_mihai Buna ziua, Sunt absolvent de facultate,am facut la scoala aproximativ 10 ani de limba engleza,am diploma de absolvire care sa o ateste si am diploma de ... (vezi toată discuția)
Impozitare salariati care desfasoara activitatea in romania pentru clienti din sua Gabriel-111 Gabriel-111 Buna ziua, O companie din SUA si-a deschis o mica filiala in Romania (SRL) si a angajat 8 salariati romani in domeniul logistica-suport clienti, care lucreaza ... (vezi toată discuția)