avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1137 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Factura Telefon
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Factura Telefon

Pot sa deduc din impozitul datorta de un PFA, un abonament de grup pentru toti membri familiei? Precizez ca abonamentul este facut pe PFA si contine mai multe numere de telefon.
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 09:09, 2 Mai 2011
Puteti deduce doar cheltuiala efectuata in scopul realizarii de venituri.
Precizez ca abonamentul este facut pe PFA si contine mai multe numere de telefon.

Legal, pentru a deconta factura de telefon (sau orice alte utilitati) trebuie sa aveti factura separata pentru dvs. ca PFA. Este suficient sa solicitati furnizorului de servicii ca numarul pe care il utilizati sa fie inregistrat pe PFA si veti primi factura separata pe care o puteti deconta.
L.C.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli deductibile prin pfa tra65 tra65 Buna ziua, Sunt un incepator in business. Recent (o saptamana) am infiintat un PFA si inca nu-mi este clar ce cheltuieli se pot deduce, pe o astfel de ... (vezi toată discuția)
Ce spuneti de acest articol codul fiscal permite deductibilitatate la venituri neimpozabile ca contractul decomodat? iubestedariarta iubestedariarta \"Potrivit articolului 48 alineatul (1) din Codul fiscal, venitul net din activitati independente se determina ca diferenta intre venitul brut si cheltuielile ... (vezi toată discuția)
Rata credit imobiliar deductibila la pfa? bluesky_c3 bluesky_c3 Pot sa-mi deduc rata, sau o parte din rata la apartament, la PFA? In contractul de comodat dintre mine PF si mine PFA am specificat o camera in suprafata de ... (vezi toată discuția)