avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1028 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri Europene daca am fost administrator SRL
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri Europene daca am fost administrator SRL

Buna ziua!

As dori sa stiu daca mai pot accesa fonduri europene pentru agricultura daca am fost administrator al unui SRL sau in cazul sotiei mele daca a detinut respectivul SRL.

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 16:31, 24 Ianuarie 2015
Printre criterile de eligibilitate nu se numara sa nu fi avut calitatea de administrator SRL.
Puteti accesa fonduri pentru agricultura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare firma xsonia xsonia Buna ziua. Ma intereseaza sa infiintez care sa aiba ca obiect de activitate comertul cu autoturisme . Cum o infiintez ,care sunt taxele etc. Multumesc ... (vezi toată discuția)
Fonduri ue pentru cabinet stomatologic adiprotv adiprotv buna seara, am inteles ca este posibila obtinerea de fonduri nerambursabile UE pentru infiintarea de cabinete/clinici medicale.. Momentan sunt student in anul ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene pentru plantatie zmeura cretu1 cretu1 Buna ziua, Doresc sa accesez fonduri europene nerambursabile pentru plantatie de zmeura pe o suprafata de un hectar. Ce masura/ program ar fi potrivit si ... (vezi toată discuția)