avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 309 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amprente digitale
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amprente digitale

Sotul meu si 3 prieteni au fost chemati la politie si li s-au luat amprente. Politistul a spus ca s au furat niste cabluri si cineva a dat vina pe ei. Este posibil sa fie chemati doar asa....... fara sa fie acuzati? Nu li s a spus mare lucru. E posibil sa li se faca dosar penal fara ca ei sa stie mai ales ca ei sunt nevinovati? Va rog ajutati-ma cu un raspuns sa stim ce sa facem mai departe. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Dana Fatol , Avocat 19:16, 24 Ianuarie 2015
Buna seara,

In cadrul urmarii penale (la politie) pot fi chemati pt intrebari. Asta nu inseamna ca sunt acuzati de ceva. Daca totusi sunt acuzati ar fi bine sa aiba un avocat .. mai ales daca sunt nevinovati... Oricine poate fi chemat pentru intrebari..

Succes,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cautat/cercetat pentru un presupus furt deceoare deceoare Buna ziua! Locuiesc in strainatate din 2013. Acum 4 luni se prezinta la usa cumnatei mele din bucuresti unde eu am avut viza de flotant pe bucuresti pana in ... (vezi toată discuția)
Acuzat de furt Frezzy Frezzy Buna ziua, Sa incep,intr o zi prietena mea se afla in fata blocului ei.Acolo se aflau mai multi copii cu varste de maxim 13 ani.Toti o cunosteau pe ea si se ... (vezi toată discuția)
Pot fi acuzata pe nedrept? Maria Amalia Maria Amalia Buna ziua! Ma scuzati pentru deranj! Sunt acuzata de bunica mea, cum ca i-as fi furat eu o suma de bani, ea zice ca a avut 6500 lei si ca ii lipsesc 2350 ... (vezi toată discuția)