avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Registrul operatorilor intracomunitari
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Registrul operatorilor intracomunitari

Un PFA poate fi inscris in registrul operatorilor intracomunitari?
Cel mai recent răspuns: hannah2001 , utilizator 21:41, 24 Ianuarie 2015
Da.
Multumesc!
As vrea sa mai stiu, este neaparat necesar ca PFA-ul sa fie platitor de TVA pentru a se putea inscrie in acest registru?
Nu. Dar sa stiti ca intrebarile puse de dvs sunt prea generale ca sa primiti un raspuns util.
Mi-am deschis un PFA deoarece mi s-a propus un contract cu o companie din strainatate. Ca sa pot fi platita trebuie sa am acel cod in registrul operatorilor intracomunitari, firma cu care inchei contractul este platitoare de TVA, ma intrebam daca eu pot sa depun actele( nu stiu care sunt) direct, fara sa mai fac ca PFA-ul sa fie platitor de Tva in Romania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributii pfa cand sunt si angajat. declaratii pentru prestari servicii in state ue. florinat florinat Buna ziua, Pentru infiintarea unui PFA, daca sunt si angajat in acelasi timp cu CIM, ce contributii voi datora in calitate de PFA si ce declaratii am de ... (vezi toată discuția)
Regim tva client sua cu cod de tva mariusvn mariusvn Buna ziua! Urmeaza sa inchei un contract de prestare servicii (administrare baze de date) cu o companie din SUA si am o neclaritate in ceea ce priveste ... (vezi toată discuția)
Registrul operatorilor intracomunitari roxanag roxanag Buna ziua, Noua gaselnita ANAF-REGISTRUL OPERATORILOR INTRACOMUNITARI- -ce documnete avem nevoie? -unde se depun? - a depus cineva ? (vezi toată discuția)