Buna ziua,
Un Cabinet Medical Individual care functioneaza ca un PFA are un spatiu inchiriat de la o pers fizica (diferita de detinatorul CMI-ului). Poate CMI-ul sa subinchirieze o parte din spatial respectiv daca prin contractul de inchiriere I se permite acest lucru? Dar are voie PFA-ul (CMI-ul) respectiv sa obtina venituri din chirii? Multumesc.
Da,daca in contractul de inchiriere este prevazuta posibilitatea de subinchiriere de catre chirias si contractul este inregistrat la Administratia fiscala. Are voie,insa pentru a realiza aceasta subinchiriere este necesar sa adaugati,prin inscriere de mentiuni la Registrul comertului,codul CAEN pentru activitatea de subinchiriere.
Multumesc pt lamuriri. La CAEN nu m-am gandit si nu situ ce ar trebui sa fac in privinta asta pt ca este un cmi inregistrat direct la administratie, nu la Reg Comertului.
Multumesc.
Subinchiriere!
doru_gabriel
Buna ziua!
Va rog sa ma lamuriti intr-o problema!
Din punct de vedere juridic este posibil ca o persoana fizica sa inchirieze un imobil de la o persoana ... (vezi toată discuția)
Stomatologie
adi_todo
Buna, prolema mea este urmatoarea: detin un cabinet de stomatologie si doresc sa inchiriez o tura. Dar nu stiu cum! Care este solutia legala cea mai buna ... (vezi toată discuția)