avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

handicap

Buna ziua,
As dori sa aflu ce beneficii pot avea in urma handicapului urmator: proteza de valva aortica, proteza de aorta si 3 bypass-uri.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:37, 26 Ianuarie 2015
Initial trebuie sa obtineti decizie/certificat medical de incadrare in grad de handicap
Numai comisia de expertiza medicala persoane cu handicap este competenta sa analizeze documentele medicale,eventual sa dispuna investigatii suplimentare pentru constatare afectiune,stadiu de evolutie,sechele ,in urma carora poate sa dispuna eliberarea deciziei/certificatului de incadrare in grad de handicap
In baza docmentului emis de catre comisia de expertiza medicala,titularul acesteia,poate beneficia de facilitatile prevazute de disp L nr 448/2006

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare in categoria persoana cu handicap Stine Stine Stimata doamna, domn As dori sa aflu Raspunsul la urmatoatele intrebari : 1 . Este posibila incadrarea in categoria \' persoana cu handicap \" a unui ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de indemnizatie de handicap? PGhe PGhe stimati domni si doamne, am 76 de ani si sunt diagnosticata cu ciroza hepatica decompensata,potrivit ... (vezi toată discuția)
Am dreptul la grad de handicap? sanciopancio sanciopancio cu hipoacuzie mixta severa us si hipoacuzie neurosenzoriala ud,glaucom cu unghi deschis,retinopatie diabetica neproliferativa ,diabet zaharat insulino ... (vezi toată discuția)