avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contestatie BO
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Contestatie BO

Contestatie BO avalizat. Emitent:persoana juridica, avalist administratorul persoanei juridice.Contestator doar emitentul (motivul-o -singura TJT) Dupa trei termene, probe etc., instanta a dat alt termen pentru ca partile sa isi exprime punctul de vedere cu privire la necesitatea introducerii in cauza a avalistului. Intrebare: ajuta in vreun fel aceasta pe cotestator? Care este motivul pentru care instanta a dorit acest punct de vedere?
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Investire bo Mirel1 Mirel1 Am investit un BO pentru ai recupera niste bani.Biletul avea completata data emiterii(acum 2 ani), numele firmei mele la beneficiar ,semnatura emitentului ... (vezi toată discuția)
Bo avalizat anders anders Buna ziua. Fiind asociat intr-o societate comerciala am avalizat un bilet la ordin ca garantie pentru un credit luat de societate. Am cesionat partile sociale ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare MariS19 MariS19 buna, ma poate ajuta cineva cu un sfat referitor la o contestatie la executare. Sunt garant avalist, s-a incuviintat inceperea executarii impotriva mea in ... (vezi toată discuția)