avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Investire BO
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Investire BO

Am investit un BO pentru ai recupera niste bani.Biletul avea completata data emiterii(acum 2 ani), numele firmei mele la beneficiar ,semnatura emitentului semnatura emitentului la vedere ,datele despre emitent , mentiunea LA ORDIN FARA PROTEST , precum si la avalizat , numele administratorului precum si semnatura.Aici , el este avalizat nu pentru societatea mea, ci pentru societatea dumnealui.
Biletul a fost investit , dar ma intreb daca trebuie alta actiune asupra avalistului sau e suficienta aceasta si daca completarea de catre mine a celorlalte date ,sau faptul ca avalistul nu a avalizat pentru societatea mea ci pentru a lui pot sa-mi creeze greutati in incercarea mea de ami recupera banii.
Va multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 13 Aprilie 2011
Mirel1, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mirel1 , utilizator 20:34, 13 Aprilie 2011
Biletul la Ordin era emis in favoarea carei firme?
X( firma emitenta, clientul meu) mi l-a inmanat in alb, pentru firma mea,doar cu mentiunile de mai sus.
Avalistul(administratorul firmei X) a trecut la "avalizat pentru" firma sa si nu pentru a mea.Insa instanta la investit asa.Firma X nu are lichiditati acum , iar eu nu stiu daca e suficienta investirea BO pentru a executa administratorul , sau daca pot avea greutati din cauza acelei mentiuni de la avalizare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Elemente bilet la ordin avalizat onuttza onuttza Mi s-a recomandat pt o mai mare siguranta a incasarii creantelor, sa utilizez drept garantie in cadrul contractelor comerciale de vanzari marfa, [b]bilete la ... (vezi toată discuția)
Executare avalist ecristian ecristian Am o mare nelamurire: O societate X desfasoara activitati comerciale cu o alta societate Y. X i emite lui Y un bilet la ordin avalizat de administratorul ... (vezi toată discuția)
Bo avalizat instituit cu titlu executor micha20 micha20 Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: Am avalizat un BO in 30 iun.2006 pt un credit de investitii la o societate. In 2009 banca a cerut ... (vezi toată discuția)