avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ajutor casatorie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ajutor casatorie

Buna ziua,

Ma puteti ajuta, va rog, cu detalii despre ajutoarele salariale pentru casatorie? Mentionez ca am semnat actul de casatorie in anul 2013, insa abia acum am aflat despre acest posibil ajutor. Mai este valabil? Daca da, in ce conditii?

Multumesc,

Emilia
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:09, 26 Ianuarie 2015
Odata cu intrarea in vigoare a Legii nr.118/2010, ajutorul financiar de 200 de euro pentru prima casatorie nu se mai acorda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor de la stat pentru tinerii căsătoriți ! Naomii Naomii Buna ziua ! As vrea sa aflu daca ajutorul pentru tinerii aflați la prima căsătorie este același de 200€ sau daca a intrat in vigoare legea conform ... (vezi toată discuția)
Ajutor pentru tinerii casatoriti ContSters423058 ContSters423058 Buna ziua ! Am si eu nevoie de un raspuns la urmatoarea intrebare .... Statul mai ofera sprijin financiar pentru tinerii casatoriti ? (vezi toată discuția)
Ajutorul pentru tinerii casatoriti annag annag asi dori sa stiu daca incepand cu data de 1 iulie se mai da acel ajutor pentru tinerii casatoriti sau nu? si in legatura cu viitoarele mamici ce anume le este ... (vezi toată discuția)