avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Participare avocat parte adversă la declaraţii
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Participare avocat parte adversă la declaraţii

Bună ziua,
Am nevoie urgent de răspuns la o întrebare:
Mi s-a făcut plângere penală pentru nerespectarea programului de vizită minor.
Sunt chemată să dau declaraţie la Poliţie, de către un agent judiciar.
Poliţistul judiciar căruia i s-a încredinţat cazul spune că avocata tatălui solicită prezenţa sa când dau declaraţia.
Este legal sau nu?
Cum să procedez?
Menţionez că acea avocată este cea care a cerut şi i s-au acordat cheltuieli de judecată de 4200 lei la C.A. , recurs pe care l-am pierdut în urma unuei înfăţişări de 5 minute, timp în care s-au depus la dosar de către dânsa un teanc de hârtii , inclusiv chitanţa cu cheltuielile de judecată.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:27, 28 Ianuarie 2015
NCPP, Titlul III stabileste si drepturile suspectului.
:strong:
Dvs. vreti sa ziceti ca avocatul nu are dreptul?

Avocatul are dreptul si este clar acest lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocat din oficiu pentru partea vatamata ContSters323672 ContSters323672 Salutare , daca sunt pagubitul intr-un dosar de inselaciune pot beneficia de avocat din oficiu ? Sunt taxe ce trebuie sa le platesc intr-un astfel de proces ? (vezi toată discuția)
Proces talharie - partea vatamata are dreptul la av din oficiu? ralukad ralukad Buna ziua, Intrebare scurta: in cazul unui proces penal de talharie, partea vatamata are dreptul la avocat din oficiu? Multumesc (vezi toată discuția)