avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Interzicerea accesului fotografilor in scolile ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Interzicerea accesului fotografilor in scolile gimnaziale

Buna ziua,

Doresc sa depun o cerere la direcțiunea școlii unde învață copilul meu, pentru a interzice accesul fotografilor în școală și comercializarea produselor rezultate din aceasta activitate.
As dori sa știu dacă exista o baza legala pe care sa îmi construiesc cererea.

Mulțumesc,
Simona
Ultima modificare: Luni, 26 Ianuarie 2015
Simonactin, utilizator
Cel mai recent răspuns: Simonactin , utilizator 14:16, 30 Ianuarie 2015
Buna ziua,

Va multumesc pentru interes.

Motivul este ca actiunea este abuziva. Si asupra mea ca parinte si mai ales asupra copilului care este pus sa stea frumos sa faca poze chiar daca nu vrea sau nu are nevoie.
Pentru ca fotografii vin si fac poze tuturor celor din clasa fara acordul prealabil al parintilor. Pentru ca pozele sunt facute in timpul orelor de curs.
Si surpriza nici nu dau bon sau chitanta pe ce ai comandat.

Si de ce sa vina sa faca poze copilului fara sa ii dau eu voie???

si daca nu pot se poate interzice felul asta de activitate in scoli macar sa li se traseze niste limite...in eventualitatea in care unii parinti doresc aceste servicii.

Multumesc,
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Confidentialitatea datelor de identificare personale quasimodo_50 quasimodo_50 Buna seara. Succint..cateva intrebari: 1. La semnarea unui contract de credit bancar se asigura sau nu confidentialitatea datelor personale? 2. Daca da, ... (vezi toată discuția)
Legea 677 - date cu un caracter personal cenush cenush Buna ziua, As dori sa stiu daca este legal ca un operator de date cu caracter personal care a colectat date cu caracter personal in timpul unei campanii ... (vezi toată discuția)
Folosirea numelor fostilor angajati pe site-ul fostului angajator.... ionelu78 ionelu78 Buna ziua, Pe site-ul fostului meu angajator apar eu impreuna cu inca 4 colegi desi nu mai suntem nici unul angajatii acestei firme. La sectiunea ... (vezi toată discuția)