avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 361 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Reglementare program vizita
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Reglementare program vizita

Momentan programul de vizita real este semnificativ mai mult decat a fost in decizia de divort si as dori sa stiu care sunt mijloacele prin care pot sa demonstrez acest lucru ? E suficient un martor sau e nevoie de mai mult ? Parerea copilului(10.5 ani) conteaza ?
Cel mai recent răspuns: andyk , utilizator 22:52, 8 Februarie 2015
Buna ziua,
Daca doriti strict sa reglementati LEGAL acel program, atunci va puteti adresa instantei cu o cerere pentru stabilirea unui program de vizitare a minorului.
Si martorul si parerea copilului (care va fi audiat in camera de consiliu) conteaza.
Nu inteleg de ce doriti sa modificati in inscrisuri programul din moment ce celalalt parinte va da dreptul la vizite mai multe dect cele stabilite prin sentinta.
Aveti grija sa nu va faceti si dumneavoastra si copilului mai mult rau decat bine.
Atata timp cat aceste lucruri se pot reglementa amiabil ......
Buna ziua,

In principiu aveti dreptate. Nu as dori sa modific, daca ar fi o situatie stabila, insa de cate ori apare o disputa(oricat de mica) apare amenintarea cu reducerea programului.Din acest motiv as dori o stabilitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de vizita a minorului fancescaana fancescaana sant divortata de 6 ani.am o fetita de 10 ani.sant chemata in instanta pt stabilirea unui program de vizita.fata nu vrea sa se duca.stiu ca parerea ei conteaza ... (vezi toată discuția)
Divort culpa comuna cu minor ContSters161228 ContSters161228 Buna ziua am mare nevoie de un sfat. Sotul meu a intentat actiune de divort din culpa comuna si a specificat ca doreste incredintarea copilului la mine ... (vezi toată discuția)
Inscrisuri doveditoare cristigibraltar cristigibraltar Buna seara! Ce inscrisuri doveditoare pot prezenta la un proces de stabilire program vizitare minor???:O (vezi toată discuția)