avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general declaratia 205
Discuție deschisă în Contabilitate în general

declaratia 205

Buna,
am o rugaminte sa mi spuneti declaratia 205 trebuie depusa pana 30.06.2009 pt dividentele aferente anului 2008.
Astept un raspuns urgent.
Cel mai recent răspuns: omer , utilizator 16:29, 17 Iunie 2009
Am sa va rog sa cititi raspunsul meu,care a aparut mai tirziu.(cred ca am gresit;intii am trimis mesajul,iar apoi l-am editat;a trecut ceva timp ,iar dvs.ati raspuns la primul mesaj):">
Nu, am raspuns la al doilea mesaj.Cred ca trebuie s-o luam pe rand cu intrebarile.Dar mai intai spuneti-mi ce dividende sunt.sunt aferente lui 2007 sau lui 2008?
Scuzati-ma,ca am raspuns cu intirziere.!
Eu am cerut niste lamuriri generale!,pe care am impresia ca nu le percep eu ca lumea!
Am inteles ce mi-ati spus dvs!...dar:

Este vb.de un caz putin mai complicat,iar eu personal n-am atit de multe cunostiinte sa pot ajuta !
Este vb.de un impozit pe dividende ,calculat pt. dividende din anul 2006,care s-a raportat pe 23.04.07,dar pe declaratia 100.,la pozitia "impozit pe venituri distribuite la persoane juridice.
Dividendele au fost retrase in 31.05.07,iar impozitul platit pe 26.06.07.ca impozit pe dividende persoane fizice.La administratia financiara,inteleg ca nu s-a regasit suma in fisele sintetice, ca platita pina anul acesta,iar acum ei cer sa se faca o reglementare.Suma apare la ei trecuta ca platita ca imp.divid.pers.fizica,iar la impozit pe venituri distribuite la persoane juridice,apare normal suma ca declarata,iar ca platita,nu;fapt pt.care au fost trecute penalizari ptr.ac.perioada.
Cum ar trebui facuta reglementarea?...prin formularul 710? Citind am observat ca ac.formular face reglementari pt.formularele:100,102.
Nu a fost intocmita la vremea respectiva nici o decl.205.Este grav?Se poate si fara?

MULTUMESC !
Revin !

cu rugamintea de a se apleca cineva pe ac.problema si sa ma poata ajuta!
Cum ar trebui procedat?
Revin cu precizarea ca s-a efectuat modificarea la Adm.financiara, pe loc,prin decl 710.
Nu a fost nici o problema,mai ales ca banii fusesera platiti.din 2006

Multumesc inca o data tuturor celor care pot si vor sa ajute!!!
Ne usurati f.mult munca!
Sinteti cel mai bun site !

Alte discuții în legătură

Declaratia 205 / 30.06.2011 iuli-ana iuli-ana Buna ziua, Vreau sa competez declaratia 205 pentru impozit pe dividende si am o nelamurire: in fisa contului 457 ( dividende) perioada 01.01.2010-31.12.2010 ... (vezi toată discuția)
Impozit dividende claudiaraduica claudiaraduica #-o Nu ma ajuta nimeniiiiiiiiiii??????????? Va roggggggggggggggggggggggg :-/ (vezi toată discuția)
Declaratia 205 omer omer Buna ziua! Am urmatoarea problema: 1.In anul 2007 am avut o societate care a avut profit pe ultimele 6 luni, am repartizat profitul pe dividente in anul ... (vezi toată discuția)